Iedere Dag FIT en BOORDEVOL ENERGIE

Ik ben Anja Lefeber. Mijn missie is om jou te helpen fitter te worden en te blijven. Zodat je je goed voelt en ontspannen. Je succesvol bent en je energie gebruikt voor de juiste dingen. Afgelopen jaren heb ik me enorm verdiept in mindfulness, de-stress en ontspanning.

Ik ben lid van de BATC en werk met behulp van de 5 natuurgerichte principes. Meer informatie vind je hier.

 

Wie ben ik?

Het Is Raar Maar Waar

Ja, het is misschien raar maar waar.

Ik ben afgestudeerd Bedrijfseconoom en Register Accountant aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ik heb gewerkt bij Price Waterhouse Coopers, ING en Delta Lloyd in verschillende project- en managementfuncties. Ik ben sterk in organiseren van projecten, evenementen, afdelingen en communicatie met verschillende mensen en partijen.

In 2009 ben ik, na zo'n 20 jaren, gestopt met werken in de financiële wereld. Omdat ik uitgeput was en het idee had dat leven en werken toch anders zou moeten kunnen.

Maar wat nu? Alle tijd om daar over na te denken.  En toen kwam mijn oorspronkelijke interesse voor sport, voeding, déstress weer naar boven en ging ik googelen op wellness, vitaliteit.

Start Met Vit4Life

Ik studeerde Vitaliteitscoaching en ontdekte hoe je fitter wordtt als je wat anders leeft, anders denkt, anders eet, anders beweegt.  En toen ik anderen hierbij ging helpen zag ik dat vaak met simpele veranderingen bijzondere dingen gebeurden.  Door je leefstijl te veranderen kun je een heleboel ellende, vermoeidheid, uitval door ziekte, burn-out, hartklachten etc. voorkomen. En het goede nieuws: dat heb je dus zelf in de hand.

In 2010 begon ik met een hele praktische tak van vitaliteit nl. looptrainingen voor mensen met weinig tot geen conditie en in 2012 startte ik mijn eigen coachingspraktijk Vit4Life.

Sindsdien coach ik mensen die zelf ook willen werken aan hun gezondheid, omdat ze zich niet fit meer voelen. Of bepaalde gezondheidsklachten hebben, bijvoorbeeld overgewicht, vermoeidheid, depressie, burn-out, geen conditie, hoge bloeddruk.

Sinds 2015 ben ik gestart met online-programma's voor mensen die in hun eigen tijd en ruimte willen werken aan  hun gezondheid en well-being. En in 2017 ben ik gestart met Mindfulness-trainingen.

Mijn Missie: Jou Helpen Fitter Te Worden

Wil je een persoonlijke toelichting of heb je een vraag?
Bel me gerust: 06 - 2392 1593
of stuur een e-mail

CONTACTINFORMATIE

Anja Lefeber
Zorgvrij 11
1391 RM Abcoude
KvK: 30284695

BTW nummer: NL132317035B01

www.vit4life.nl

Vit4Life is officieel campagnesupporter van de campagne Herken de druppel, check je werkstress van het Ministerie van Sociale zaken en Werkgelegenheid.

check-je-werkstress

Dit zeggen anderen

 

Ja, na een dag werken vind ik het zwaar, maar ik ga wel lopen. Door weer en wind is niet mijn sterkste punt. Maar ik heb er een enorme  boost van gekregen, en dan je hoofd als het ware leeglopen. Het heeft mij veel gebracht, ik sta verbaasd van mijn eigen kracht.

Bedankt coach, Leny (Relaxed Running Groep, Start en 5 KM)

Mijn grootste probleem is dat ik graag te veel wil en dan geblesseerd raak. Ik heb de Relaxed Running 5 KM gedaan en advies van Anja gekregen hoe ik een 10 KM wedstrijd kon lopen. En het is gelukt, het was super leuk. Fijn hoor dat iemand van afstand mee denkt. Nogmaals bedankt voor je adviezen, je schema heeft een mooie opbouw.

Groet Caroline (Relaxed Running 5 Km Individueel)

Wil Je Tips Om Fit En Energiek Te Worden?

Klik Dan Hiernaast En Meld Je Aan =>