Je vindt hier een korte beschrijving van de producten van Vit4Life. Als je klikt op de link vind je meer informatie.

Minder Kilo’s In 60 Dagen

 

 

Voor iedereen die wil afvallen én hierna op gewicht blijven.

Meer informatie over Minder Kilo’s In 60 Dagen >>>

De-Stress & Relax (Ontspannende workshop)

 

 

 

 

 

Een ontspannen workshop waarin je leert je gezicht te verzorgen en te masseren, en een aantal ontspanningsoefeningen doet. Lekker luxe, lekker ontspannen. Alleen of met je vriendinnen, zussen of team.

Meer informatie over De-Stress & Relax >>>

Relaxed Running

Voor vrouwen en mannen die een uurtje willen ontspannen en hun conditie willen verbeteren.
Even geen haast, gewoon lekker in eigen tempo met een groep hardlopen.
Of juist alleen, op de dag en het moment dat het jou het beste uitkomt.

Meer informatie over Relaxed Running Looptrainingen>>>

Schrijf Je Fit

 

 

 

 

 

 

Intensief en exclusief schrijftraject van een week waarin je helder inzicht krijgt in oorzaken van je huidige situatie (persoonlijk en/of zakelijk) en zicht krijgt op eventuele oplossingen.

Meer informatie over Schrijf Je Fit>>>

 

De-Stress Actie Plan (binnenkort online)

Een persoonlijke online maatwerk training. Speciaal voor vrouwen die heel wat in hun mars hebben, het maximale uit zichzelf willen halen en merken dat ze hierin belemmerd worden. Stressklachten krijgen door teveel te willen of moeten doen in te weinig tijd. Werkstress of stress door een andere oorzaak staan je succes in de weg. Voorkom (langdurige) uitval. Als je weet dat je lijdt aan teveel stress, neem dan nu actie en meld je aan:

Meer informatie over Less Stress 4 Success>>>

 

VIP Coaching

time for a break

Wil je nu écht een stap in je gezondheid maken? Fit worden en blijven? En wil je een hulp maar ook een stuk achter de deur?
Dan is VIP Coaching iets voor jou.

Meer informatie over persoonlijke coaching/stresscounseling geef ik je graag persoonlijk. Neem hiervoor contact op of bel 06-2392 1593.

 

Bedrijfscoach

Drukbezette vrouwen in de financiële sector; deze vrouwen hebben meestal een hoog ambitieniveau, en herkennen c.q onderkennen vaak niet dat de lat op een moment te hoog ligt. Ze zorgen voor alles en iedereen, voor de cijfers, voor het resultaat, de planning, hun afdeling, hun gezin…maar niet voor zichzelf.
Vaak willen ze niet zien of horen dat ze even een stap op de plaats moeten maken. Ze voelen zich verantwoordelijk voor het resultaat, zijn bang voor de gevolgen, voor imago-schade. Terwijl dit niet nodig is. Als ze maar weten hoe ze gezonder kunnen leven en werken. Ik help ze hier graag bij.

Het is wel belangrijk dat er iemand in hun omgeving is die ze bewust maakt. Bent u degene die dit kan doen?

Als u een coach zoekt die veel kennis en ervaring heeft op het gebied van persoonlijke gezondheid, fit zijn en succes, en bekend is in de financiële wereld neemt u dan contact op.

 

Leave A Response

* Denotes Required Field