De Belangrijkste 6 Van Lifestyle

Vit4Life Lifestyle

Er zijn 6 gebieden die het meest invloed hebben op je gezondheid, fitheid, energielevel. In dit blog staan ze op een rijtje, zodat je na het lezen van dit blog de belangrijkste pijlers van lifestyle/leefstijl kent. In het Seminar Lifestyle gaan we die af zodat je na afloop een goed beeld hebt hoe je je lifestyle kunt veranderen.

 1. Goede Voeding

  Voeding is de brandstof voor je lichaam en, net als tanken met je auto, het maakt uit wat je eet en drinkt. Puur, onbewerkt, minder vet en suiker, vers is het best voor je lichaam.

 2. Bewegen

  Onder bewegen kun je alles verstaan, van wandelen tot racefietsen, van stofzuigen tot tuinieren, van traplopen tot boodschappen doen. Bewegen is dus niet ingewikkeld. We doen het alleen steeds minder in onze luxe wereld. Veel mensen stappen in de auto naar het werk, pakken de lift, gaan zitten achter een bureau en bij thuiskomst is het huis schoongemaakt door de hulp, zijn de boodschappen thuis gebracht door Albert en kun jij lekker uitrusten op de bank. Gemak dient de mens, maar als je niet vast wilt roesten moet je iedere dag minimaal 30 minuten bewegen, wandelen is prima.

 3. Ontspannen

  Na actie –drukte-verplichtingen- moet je je accu weer opladen. De spanning eraf, even ontspannen. Dat kun je op veel manieren doen, zolang je er plezier in hebt en het je energie geeft is het prima. Op de bank naar de televisie kijken lijkt misschien ontspannend, maar het maakt eerder suf.

 4. Positief Denken – Mindset

  Positief denken klinkt zo zweverig, alsof je altijd positief moet zijn en blijven lachen.
  Nee hoor, dat hoeft niet en zo is positief denken ook niet bedoeld. Het betekent wel dat je verder komt als je zoekt naar mogelijkheden, naar wat je wel kan, naar oplossingen. Niet blijft hangen in wat er gisteren mis ging, of wat er morgen allemaal moet. Zo is positief denken ook een vorm van mindful leven.

 5. Steun Uit Je Omgeving

  Ken je dit spreekwoord: Gedeelde smart is halve smart, en gedeelde vreugd is dubbele vreugd. Het is belangrijk dat je je gesteund voelt door je omgeving, dat je geholpen wordt, dat je gehoord wordt, dat je je zorgen kunt delen.  Dat lucht op en geeft je energie. Zorg dat je leeft en werkt in een prettige omgeving, dat geeft je energie.

 6. Zinvol Leven

  Nummer 6 in dit rijtje, maar de belangrijkste van allemaal! Als je leeft op een manier die voor jou zinvol is, geeft dit een enorme energie. Je hebt zin in de dag, doet dingen waar je volledig achter staat. Dit is de basis van lifestyle, en maakt alle hierboven genoemde punten makkelijker te bereiken. Je bent stabiel en staat positief in het leven.

Meer weten? Stel je vraag hieronder of mail me op anja@vit4life.nl

Best moeilijk hé. Afvallen. Gezonder leven. Minder spanning. Manier van leven veranderen. Sinds 1 maart 2017 wordt mijn hulp via je aanvullende ziektekostenverzekering vergoed. Ik help je graag en heb de komende weken nog voldoende ruimte in mijn agenda! Ik nodig je uit om contact met me op te nemen, via mail of telefoon 06-2392 1593.

Heb je over dit blog een vraag? Laat een reactie achter.  – Groet van Anja

PS.Wil je ook fitter worden en blijven? Meld je dan aan voor vit4life tips!

vit4life-e-zine-1

Leave A Response

* Denotes Required Field